FAW вивів на тести новий розкішний кросовер

0
14831

Китайська компанія FAW почали тестувати свій новий повнорозмірний кросовер під люксовий автобрендом Bestune. Нещодавно на просторах інтернету оприлюднили шпигунські фотографії моделі, назва якої поки засекречено.

На представлених зображеннях новинка одягнена в камуфляжну плівку. Зовнішність новинки перегукується з екстер’єром Bestune T77. У зовнішньому вигляді кроссовера варто відзначити радіаторну решітку з вертикальними секціями, завужені головні фари і задні освітлювачі. Повідомляється, що новий паркетник отримає агресивне зовнішнє оформлення.

Силові параметри новинки поки засекречені. Підкапотний простір Bestune T77 займає бензиновий турбомотор об’ємом 1,2 літра з продуктивністю 143 кінських сили. Він приводиться в дію 6-позиційної МКПП або 7-швидкісною роботизованою трансмісією з двома зчепленнями і системою переднього приводу.

Функціональний перелік Bestune T77 включає в себе голографічну систему, що розпізнає голосові команди, системи кругового відеоогляди, адаптивний круїз-контроль, асистент екстреного гальмування і панорамний верх. Не виключається, що у новинки буде аналогічне обладнання. Ймовірно, на ринок КНР новий кросовер від FAW вийде в наступному році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.