В мережі показали Rolls-Royce Cullinan 2025 без камуфляжу (фото)

0
264
В мережі показали Rolls-Royce Cullinan 2025 без камуфляжу (фото)

У мережі з’явилися фотографії оновленого Rolls-Royce Cullinan 2025 без камуфляжу, що розкривають деталі рестайлінгу розкішного кросовера. Судячи з номерних знаків та відсутності маскування, автомобіль був знято під час закритої презентації в одній з азіатських країн, що говорить про швидкий офіційний анонс від Rolls-Royce.

Зовнішні зміни Cullinan мають еволюційний характер. Найбільш помітним оновленням стали нові фари з опущеними вниз світлодіодними ДХО, які мають прямокутну форму. Бампери також зазнали змін: зменшилися повітрозабірники, зникли прорізи на рівні радіаторної решітки, а нижня частина отримала новий дизайн. Очікується, що оновлення торкнеться і задньої частини автомобіля, включаючи бампер і вихлопні патрубки. Крім того, з’являться нові колісні диски та розшириться палітра кольорів.

Інтер’єр Cullinan збереже свою звичну розкіш, але отримає деякі технологічні покращення. У салоні прогнозують більш сучасну медіасистему та камери кругового огляду з більш високою роздільною здатністю.

У технічному плані кардинальних змін не передбачається. Cullinan збереже 6,75-літровий двигун V12, який у базовій версії видає 571 к.с., а в комплектації Black Badge – 600 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!