Новий Hyundai Santa Fe отримає унікальну начинку в Китаї

0
123
Новий Hyundai Santa Fe отримає унікальну начинку в Китаї

Новий Hyundai Santa Fe отримає унікальну начинку у Китаї. На Пекінському автосалоні показали передсерійний позашляховик від спільного підприємства Beijing-Hyundai. Зовнішньо відмінностей від «глобального» аналога не буде, проте техніка виявиться оригінальною: під капотом пропишеться 2,0-літровий турбомотор, який поєднуватиметься з 8-ступінчастим автоматом, переднім або повним приводом. Ймовірно, Santa Fe розділить начинку із попередником.

У Південній Кореї та США базовий кросовер Santa Fe оснащується 2,5-літровим атмосферним двигуном, але в Китаї збільшувати робочий об’єм невигідно з точки зору податків, тому доведеться зробити ставку на 2,0-літровий двигун. Маркування і характеристики не уточнюються, але швидше за все йдеться про 230-сильну (353 Нм) «турбочетвірку» G4KH.

Ще одне нововведення для китайського ринку – можливість вибору конфігурації салону. Актуальний Hyundai Santa Fe пропонується тільки з шестимісним салоном, але новий кросовер запропонують із п’ятьма, шістьма чи сімома посадковими місцями. Фотографій інтер’єру поки немає, на слайдах з презентації показаний «глобальний» варіант, але деякі відмінності у Santa Fe китайської збірки можуть бути.

Дебют кросовера від спільного підприємства Beijing-Hyundai заплановано на серпень. Тоді ж оголосять комплектації та ціни. Гібридні та позашляхові версії для новинки поки що не анонсовані. Hyundai Santa Fe покоління, що минає, продається з дисконтом до 20 відсотків і коштує від 163 до 230 тисяч юанів (22,5-31,7 тисячі доларів).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!