Названо найкращі седани компакт-класу, які коштують своїх грошей

0
208
Названо найкращі седани компакт-класу, які коштують своїх грошей

В історії автомобілебудування був час, коли відносно недорогі та розкішні седани сипалися буквально з рогу достатку. Чого варті лише BMW E30 або Mercedes 190e, на які багато хто дивився із захопленням.

Але ті дні давно минули і клас компактних розкішних 4-дверей значно замінили кросовери.

Журнал Robb Report склав список з 11 кращих недорогих преміальних седанів, які все ще залишаються на ринку і коштують своїх грошей.

Переможцем загального заліку став Mercedes-Benz C-Class . Машину похвалили за її зовнішній вигляд, технології, інтер’єр та ціну.

Найкращим автомобілем у сегменті з найбагатшим початковим оснащенням стала Acura Integra , а найкрасивішою машиною у класі визнали Alfa Romeo Giulia .

Audi A3 була першою у списку розкішних компактних седанів за кращі варіанти комплектацій, а ідеальним автомобілем у класі для поганої погоди був названий Audi A4 .

Кращим компактним авто визнали BMW 2-Series , тоді як найкращою машиною для спортивного водіння став BMW 3-Series .

Найкращим автомобілем під будь-який бюджет назвали Cadillac CT4-V , а найкомфортнішим авто в сегменті виявився Genesis G70 .

Замкнули ТОП-11 Lexus IS , названий найкращим автомобілем у класі за співвідношенням ціна/якість, а також Volvo S60 , який удостоєний звання найкращого гібрида.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!