Cadillac показав новий кросовер Optiq для китайського ринку (фото)

0
161
Cadillac показав новий кросовер Optiq для китайського ринку

Cadillac представив молодіжний кросовер Optiq “на батарейках”. Нова модель дебютувала на автосалоні в Пекіні, і основним ринком для неї стане, як неважко здогадатися, Китай. Новинка орієнтована в першу чергу на молоду аудиторію: у неї стильний дизайн з мінімумом хрому в декорі і чорним дахом, що «парить». У Сadillac заявляють, що Optiq розганяється до сотні за шість секунд і проїжджає без підзарядки 600 кілометрів. Прийом замовлень вже відкритий, ціни стартують із 239,7 тисяч юанів, що еквівалентно трьом мільйонам рублів.

Optiq запропонують на китайському ринку з переднім та повним приводом. Віддача в першому випадку становитиме 245 кінських сил, розгін з місця до 100 кілометрів на годину займе сім секунд, а максимальна швидкість буде обмежена 180 кілометрів на годину. Монопривідному кросоверу покладено батарею ємністю 68,4 кіловат-години, на одному заряді якої він проїжджає 536 кілометрів за циклом CLTC.

Більш потужний повнопривідний варіант оснащений двома електродвигунами, сумарна віддача яких становить 287 кінських сил. Місткість батареї в цьому випадку – 79,7 кіловат-години, а запас ходу – 600 кілометрів. Заряджання батареї з 20 до 80 відсотків займає 33 хвилини.

Салон нового електрокросу нагадує суплатфрменний Lyriq, який, як і Optiq, побудований на архітектурі Ultium. Перед водієм знаходиться широкоформатний 33-дюймовий цифровий кластер, нижче – фізичні кнопки керування клімат-контролем. На центральному тунелі розташували поворотний селектор трансмісії та два підсклянники.

У список оснащення входять двозонний клімат-контроль, крісла з вентиляцією, бездротове заряджання для смартфона та атмосферне підсвічування салону зі 126 кольорами на вибір.

Сadillac Optiq позиціонуватиметься на ступні нижче згаданого Lyriq. Крім Китаю модель планується продавати і в США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!