У суперпікапа RAM TRX таки буде потужний наступник

0
96
У суперпікапа RAM TRX таки буде потужний наступник

У суперпікапа RAM TRX все-таки буде сильний наступник. Через тиждень після прем’єри варіанта з форсованим шестициліндровим двигуном керівник відділу реклами RAM Джефф Саммерс повідомив цікаві подробиці. Виявилося, що фірмовий ролик, присвячений 1500 RHO, містить пасхалку, яку ніхто не помітив. Вона натякає на розробку “наступного високопродуктивного RAM”. Можна зробити висновок: версію RHO послідовником TRX не рахують.

Новий пікап RAM 1500 RHO успадкував у версії TRX перекалібровану підвіску і посилений задній міст, проте заяву Джеффа Саммерса можна розцінювати як анонс ще більш екстремального пікапа. Минулого року гендиректор RAM Тім Куніскіс заявив, що відставка восьмициліндрового TRX “це не кінець історії”, а тепер очевидно: наступника ще не показали.

Ймовірно, прес-служба RAM очікувала, що «пасхалку» розгадають американські журналісти чи фанати, але сюжет надто неоднозначний. До колони RAM 1500 RHO приєдналися два мотоцикли, один на номерах мав число «540», що натякає на потужність в американських кінських силах, а другий був з порожнім майданчиком під номер. Таким нетривіальним способом Stellantis дав зрозуміти, що не готовий назвати віддачу ще екстремальнішого пікапа.

RAM 1500 RHO коштує 70 тисяч доларів – на десять відсотків дешевше Ford Raptor з шестициліндровим двигуном. Однак у гамі «блакитного овалу» є інфернальний Raptor R з мотором V8 за 110 тисяч доларів, тобто запас за ціною потенційного наступника TRX є.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!