Фотошпигуни показали новий електромобіль Volkswagen

0
506

Автомобіль повністю замаскували, але деякі деталі дозволяють здогадатися, що гігант німецького автопрому приступив до тестів моделі, яка відноситься до сімейства ID, передає Аutogeek . 

У компанії зараз по-різному називають цей електромобіль – Neo, ID або ID хетчбек. 

Високий електричний хетчбек є чимось середнім між кросовером і першим електромобілем марки – е-Golf. 

Volkswagen ID створений на платформі МЕВ. Це універсальна база, на основі якої можуть будуватися і інші електрокари німецького концерну.

У цьому електромобілі мотор потужністю в170 л.с. встановлений в задній частині автомобіля. Volkswagen ID отримав блок акумуляторів на 50 кВт * год, що дозволяє проїхати йому на одній зарядці від 400 до 600 кілометрів залежно від комплектації акумуляторів. При цьому до 80% батарея може зарядитися всього за півгодини. Максимальна швидкість хетчбека- 160 км / ч. 

Початок виробництва запланований на листопад 2019 року. Продавати ж його почнуть з 2020 року. Тоді з конвеєра мають намір спускати по 150 000 одиниць, а через п’ять років збільшити цей показник до 1 000 000 електромобілів. 

У компанії вже оголосили і ціну на свою новинку. Для європейців ID хетчбек обійдеться в 30 000 доларів. Член ради директорів Volkswagen Томас Ульбріч зазначив, що вартість новенького електромобіля порівнянна з ціною дизельного Golf. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!