Kia показала перші тизери оновленого кросовера EV6

0
94
Kia показала перші тизери оновленого кросовера EV6

Kia показала перші фотографії оновленого електрокросовера EV6. Представлений у 2021 році електромобіль Kia EV6 дуже молодий для зміни поколінь, але досить старий для планового оновлення, яке, згідно з анонсом південнокорейського автовиробника, відбудеться вже цього року. На 2024 рік запланована прем’єра рестайлінгового варіанта моделі, який вже показали на перших тизерах, що дозволяють оцінити масштаб зміни зовнішності кросовера. Kia EV6 приведуть у відповідність до дизайну з рештою модельного ряду.

Родзинкою новинки стануть абсолютно нові фари з тоншою світлодіодною архітектурою. Передні грати збережуть впізнавану форму «тигрового носа», але оновлений передній бампер стане ще більш рельєфним. А ось позаду зміни менш помітні, хоча дизайнери Kia все ж таки доопрацювали графіку світлодіодних ліхтарів. Можна також чекати на новий задній бампер і колеса.

Kia не показала інтер’єр, але рестайлінг, швидше за все, принесе оновлену інформаційно-розважальну систему, нове кермо, кольори та варіанти оздоблення салону. Також можна з упевненістю припустити, що EV6 отримає покращені електронні помічники водія і більш просунуту мультимедійку.

Очікується, що EV6 успадкує нову батарею ємністю 84 кіловат-годину від Hyundai Ioniq 5, замінивши нинішню (77,4 кіловат-годину). Не виключено, що буде переналаштовано підвіску, але серйозніших змін чекати не варто. Оновлений EV6 буде запущено у продаж у другому кварталі, а EV6 GT з’явиться у четвертому. Споріднений Hyundai Ioniq 5 був модернізований на початку поточного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!