Оновлений гібридний кросовер Dacia Spring вже доступний для попереднього замовлення: характеристики та ціни

0
27
Оновлений гібридний кросовер Dacia Spring вже доступний для попереднього замовлення: характеристики та ціни

Компанія Dacia відносно недавно презентувала оновлену версію кросовера Dacia Spring 2024. У процесі модернізації він отримав коригування в плані дизайну та розширене технологічне оснащення. Усередині автомобіля стало трохи комфортніше, а рівень безпеки відповідно став вищим. Кросовер доступний з гібридними установками, які дозволяє заощадити на пальному.

Dacia Spring пропонується в Іспанії у двох комплектаціях: Expression та Extreme. На даний момент його можна лише забронювати, але наприкінці літа він може з’явитися вже у дилерів. Що стосується оснащення, то у версії Expression він доступний з подушками безпеки, світлодіодними фарами, 7-дюймовою цифровою «приборкою», мультимедіа Media Control, кондиціонером, мультифункціональним кермом, центральним замком, задніми датчиками паркування, помічником з утримання смуги руху, детектором втоми та інш.

У виконанні Extreme додані 15-дюймові сталеві диски, мультимедійна система Media Nav Live з 10-дюймовим екраном, камера заднього виду, зовнішні дзеркала заднього виду з електричним регулюванням тощо. (фото: Dacia)

Dacia Spring оснащений літій-іонним акумулятором ємністю 26,8 кВт * год, який живить двигун, розташований на передній осі. Його потужність – 45 і 65 л.с. Запас ходу сягає 225 кілометрів. Щодо вартості, то зараз вона варіюється в діапазоні від 800 до 900 тисяч гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!