Експерти склали список найбільш витратних помилок автовласників

2
849
Експерти склали список найголовніших помилок, які призводять до значного подорожчання володіння автомобіля. 

Причому різниця від водія до водія може досягати декількох порядків на одній і тій же моделі автомобіля.

На першому місці стоїть бажання кожного автомобіліста економити на паливі. Однак уявна економія в результаті призводить до ще більших витрат.

Найдешевше пальне, найчастіше, заправляють на заправках з серйозним недоливом, однак на ціну може вплинути і якість бензину або «важкого палива». У підсумку – це може привести до значних витрат на ремонт автомобіля.

Ще однією помилкою може стати ремонт свого автомобіля неякісними і дешевими комплектуючими. Причому якість запчастин, в більшості випадків, прямо залежить від вартості.

Виробники «заліза» можуть використовувати дешевші матеріали, неточні верстати для обробки виробу, що призводить до більш частої заміни запчастин. Причому погана запчастина не тільки сама ламається частіше, але може стати причиною і поломки інших деталей.

На фахівцях також не варто економити. Найкраще використовувати більш дороге СТО з перевіреними майстрами і гарантійними зобов’язаннями, ніж заїхати до «дяді Вані» в гаражі.

Але також варто пам’ятати, що не кожен сервіс може підходити до своєї роботи сумлінно і чесно. Деякі заклади по ремонту автомобілів можуть навмисно вводити власника в оману, «розводячи» його на додаткові витрати.

Зрозуміло, не можна не відзначити і манеру водіння. Чим спокійніше і більш завбачливі водій їде під дорозі – тим довше служить автомобіль.

Для агресивного стилю їзди притаманні часті ремонти, збільшена витрата палива, а також величезний ризик ДТП.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!