55-річний пікап Ford з 560-сильним мотором V8 (Фото)

0
312

Американські тюнери «схрестили» Ford Mustang Shelby GT500 2010 виробничого року і пікап F-100. В результаті була побудована «заряджена» вантажівка, що має класичний зовнішній вигляд, потужний турбодвигун, задньоприводну систему і 6-швидкісну МКПП.

Відразу визначити, що у пікапа Ford 1965 року випуску кастомними шасі і сильно вдосконалена силова установка. При цьому уважно роздивившись автомобіль, можна помітити, що він обзавівся посиленими дисковими гальмами Brembo, литими низкопрофільними колесами і написами Shelby на бортах кузова.

З технічного боку старий F-100 і ця модель повністю відрізняються: машина оснащується мотором V8 з наддувом об’ємом 5,4 літра продуктивністю 561 к.с. і трансмісією Tremec TR6060 від Mustang GT500.

При цьому тюнери постаралися не вносити істотних змін в інтер’єр: відрізняються лише рульове колесо і селектор КПП. Салон нагадує пікап 1960-х тільки на вигляд: в дійсності ж фахівцям вдалося розмістити тут кліматичну установку, поміняти педальний вузол і перешити шкірою диван. Тюнери свідомо не стали встановлювати мультимедійну систему, щоб не порушувати гармонію інтер’єру.

Ексклюзивна вантажівка з’явилася в продажу: вартість кастома становить 79,9 тис. доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!