Топ-4: позашляховики з пробігом за ціною бюджетного седана

0
32
Топ-4: позашляховики з пробігом за ціною бюджетного седана

Експерти назвали чотири позашляховики, які в даний час коштують в районі 1 млн гривень. Причому всі автомобілі з цієї добірки – справжні рамники.

Перше місце експерти віддали японському позашляховику Toyota Land Crusier 100 . Тільки за 1 млн гривень знайдеться екземпляр у віці близько 20 років. Якщо колишній власник дбайливо експлуатував свій автомобіль, він прослужить ще дуже довго.

Турбодизель без серйозних проблем працює до 500 тисяч кілометрів. У 4,7-літрового бензинового V8 теж не так багато відверто слабких місць. Хіба що котушки потребують регулярної заміни – кожні 150-200 тисяч км. 

Другим експерти назвали Mitsubishi Pajero Sport 2-го покоління. Це буде рамник 2014 року – досить витривалий та з гарними позашляховими задатками. Найчастіше зустрічаються автомобілі з 2,5-літровим 178-сильним турбодизелем.  Двигун загалом надійний, але можуть турбувати дрібні поломки. 

Land Rover Discovery 4 четвертого покоління також укладається у вказаний ціновий діапазон. Це будуть машини 2012-2013 років. Найчастіше на вторинному ринку продаються позашляховики з трилітровим турбодизелем.

Також за 2 мільйони можна знайти 10-річний Kia Mohave . Для цієї моделі найпоширенішим силовим агрегатом стає 3-літровий 250-сильний турбодизель, який майже не має слабких місць і вроджених болячок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.