Експерти назвали найкращий електрокар сучасності

0
868

Новий електричний кросовер Kia Niro лякає конкурентів своїми здібностями. Що про нього думають експерти? Ви вже чули про південнокорейський електромобіль, який може стати фафорітом “зеленої вечірки” найближчих декількох років? Ресурс InsideEVs вже впритул вивчив новий кросовер Kia і коротко поділився враженнями, передає автоблог . 

Експертам в першу чергу сподобалися зручність і практичність, які забезпечує електричний кросовер. З цим автомобілем не доведеться йти на компроміс у питаннях щоденного побуту. Також серед плюсів відзначили комфортну їзду і досить жваву розгінну динаміку.

Багате оснащення і заявлений пробіг в 450 км теж не можна назвати недоліками моделі. Однак, як ми з вами знаємо, споріднений електромобіль Hyundai Kona Electric здатний подолати набагато більше без підзарядки. Серед мінусів – хіба що відносно висока вартість і специфічний дизайн. 

З іншого боку, електричний Кіа Ніро виглядає також динамічно, як будь-який інший сучасний кросовер. В цілому ж новинку назвали найкращим сучасним електромобілем, здатним вплинути на великі маси людей в переході на більш екологічний транспорт. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!