До мережі потрапили знімки тахометра наступника Ferrari 812 з позначкою 10 000 об/хв.

0
125

Спадкоємець Ferrari 812 був помічений під час нічних випробувань, і завдяки фотографіям інтер’єру стало відомо, що межа обертів двигуна нової моделі досягає майже 10 000 об/хв. На знімках видно цифровий блок приладів, виконаний у стилі поточного 812 з комбінацією цифрових та аналогових елементів, де тахометр досягає червоної позначки 10 000 об/хв.

Точно не встановлено, наскільки близько до 10 000 об/хв зупиняється червона зона, але можна припустити, що нова модель перевищить межу 9500 об/хв, встановлений для орієнтованого на трек 812 Competizione . На шпигунських зображеннях складно побачити більше деталей інтер’єру, але інші фотографії показують, що модель практично готова до виробництва, і, можливо, буде представлена ​​на Гран-прі Майамі .

Чутки про нову модель, відому всередині компанії як F167 , відрізняються: за деякими даними, вона використовуватиме попередній 6,5-літровий V12 з додаванням електричної підтримки, за іншими – автомобіль отримає абсолютно новий атмосферний двигун. Як би там не було, турбонаддув, схоже, виключений, що є насолодою для вух шанувальників бренду.

Відомо, що потужність нового автомобіля перевищить 819 кінських сил у 812 Competizione . Враховуючи, що електрифікований V12 у Lamborghini Revuelto видає чотиризначну кількість кінських сил, цілком можливо, що Ferrari захоче вивести F167 у ту ж лігу. Проте офіційного підтвердження поки що не було, тож залишається чекати анонсу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!