З Tesla зробили копію машини часу з «Назад у майбутнє» (фото)

0
226

На youtube-каналі Supercar Blondie з’явився відеорозповідь про, можливо, найбільш незвичайну Tesla Model X. Її власник перетворив електрокросовер, за його висловом, на те, якби виглядав DeLorean DMC-12 з «Назад у майбутнє», якби фільм знімався б у 2024 році. Model X вміє навіть імітувати вогняні сліди шин під час розгону.

Автор незвичайного електромобіля перейменував його в TMC і вважає за краще називати Tesla Time Machine. Кузов Model X прикрашений імітацією електропроводки та скопійованою з оригінального кіноавтомобіля надбудовою на кормі, для чого довелося серйозно переробити двері багажника. Також кросовер оснастили дуже схожими колісними дисками.

По обидва боки заднього бампера встановлені компактні вогнемети із захисними накладками, що оберігають бампер від перегріву. Також Tesla Model X здатна імітувати звук ДВЗ, що запускається і працює, за допомогою динаміків, вбудованих в днище. Додаткову схожість з DMC-12 електромобілю додають задні двері, що відкриваються вгору, але такими дверима Model X комплектується із заводу.

У салоні є копія так званого конденсатора потоку, який в оригіналі забезпечував переміщення в часі, є ховерборд Марті Макфлая, автентичні прилади та тумблерний пульт керування додатковими функціями. Незвичайна «пасхалка» розміщена під переднім капотом: іграшковий хом’як бігає в колесі в оточенні дискотечного підсвічування та мініатюрних дзеркальних куль. Як пожартував оповідач у відео, це основне джерело енергії для електрмобіля.

На модернізацію електромобіля у неназваного тюнінг-ательє пішло півроку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!