Представлено Porsche Cayenne GTS 2024, також відома ціна

0
143

Представлений Porsche Cayenne GTS 2024 модельного року, який вже доступний на ринку Великобританії за ціною від 106100 фунтів стерлінгів (5 200 000 грн). Версія Cayenne GTS Coupe коштує 107700 фунтів стерлінгів (5 300 000 грн).

Новинки отримали спортивний пакет та матричні світлодіодні фари високої роздільної здатності. В комплект входять глянсові чорні спідниці, молдинги віконних рам, передня панель і розширювачі колісних арок. Колір вихлопних труб також змінений із чорного на бронзовий, а 21-дюймові колеса пофарбовані у сірий колір.

Новий Cayenne GTS отримав серйозне внутрішнє оновлення. У машині використовується технологія шасі, запозичена Cayenne Turbo GT, а дорожній просвіт зменшений на 10 мм. Адаптивна пневматична підвіска, яку раніше ставили тільки на Cayenne Turbo E-Hybrid та Turbo GT, тепер стала стандартним обладнанням нового Cayenne GTS. Ця система не тільки підвищує комфорт водіння, але також включає такі функції, як Porsche Active Suspension Management (PASM) і Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus).

Новий Cayenne GTS оснащений потужним 4,0-літровим двигуном V8 з подвійним турбонаддувом, але після технічних оновлень його максимальна потужність збільшена з 454 кінських сил до 493 кінських сил, а також збільшений піковий момент, що крутить, 620 Н·м до 66. Що стосується трансмісії, нова модель була модернізована 8-ступінчастою коробкою передач Tiptronic S, яка забезпечує швидке перемикання передач у режимах Sport та Sport Plus. Завдяки потужній потужності та оптимізації системи трансмісії новий Cayenne GTS розганяється від 0 до 100 км/год лише за 4,4 секунди і може розігнутися до 275 км/год.

У стандартну комплектацію нового автомобіля входять освітлення, аудіосистема Bose, панорамний люк на даху. Нова модель також надає можливість встановлення додаткової інформаційно-розважальної системи для переднього пасажира.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!