Lamborghini анонсувала гібридний Urus потужністю понад 700 к.с.

0
39

Компанія Lamborghini анонсувала новий гібридний Urus , який буде представлений на автосалоні в Китаї. Ця новинка стане частиною великої тизерної кампанії та обіцяє привнести новий виток до еволюції відомого італійського бренду суперкарів.

Згідно з попередньою інформацією, новий Urus отримає плагін-гібридну установку із загальною потужністю понад 700 кінських сил. Очікується, що це буде система, аналогічна встановленій на Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid, до якої увійдуть 4,0-літровий двигун V8 з подвійним турбонаддувом і потужний електродвигун, який живиться від акумулятора на 25.9 кВт/год. Ця технологія дозволяє досягати пікової потужності 739 к.с. і 950 Нм крутного моменту.

Окрім інноваційної силової установки, Lamborghini внесла зміни до дизайну нового Urus. Автомобіль отримає нові передній та задній бампери, а також перероблену головну та задню оптику. Інтер’єр також зазнає змін: оновлена ​​панель приладів, більший дисплей інформаційно-розважальної системи та нові елементи керування. У сукупності це сприяє підвищенню зручності та комфорту водія та пасажирів.

Також Lamborghini продовжує впроваджувати передові технології у свої автомобілі. Гібридний Urus буде оснащений останніми досягненнями в галузі безпеки та допомоги водію, забезпечуючи не лише високу продуктивність, а й упевненість на дорозі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!