Представлений гусеничний варіант суперкара Lamborghini Aventador

Це виконання італійського Lamborghini Aventador отримало комплект гусениць для комфортної їзди по сніжних трасах. В кінці заїзду, машина все ж зламалася.

0
897

Один з власників італійського суперкара Lamborghini Aventador вирішив оснастити його гусеницями, які допоможуть йому більш комфортно пересуватися засніженими дорогами. На перший погляд, кінцевий результат може здатися приголомшливим, проте для машини, установка гусініц обіцяла великими проблемами. Варто зазначити, що цей експериментальний автомобіль виглядає досить непогано.

Як повідомляє власник цього не зовсім незвичайного Lamborghini Aventador, гусениці збільшили навантаження на такі компоненти, як насос гідропідсилювача рульового управління, важелі підвіски, зчеплення і навіть двигун.

На відеоролику є момент, в якому можна помітити, як команда відчула запах зчеплення з того моменту, як цей суперкар покинув трейлер, який його привіз.

Всупереч поширеній думці, водіння танка Lambo по снігу було досить важким випробуванням. Гусениці піднімали неймовірну кількість снігу в повітря, що в свою чергу дуже сильно погіршувало видимість, навіть незважаючи на шалену роботу двірників.

На жаль, до кінця відео Aventador все ж зламався, і його довелося відбуксирувати назад на базу. Кінець історії виявився досить недивним.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.