Як виглядає спорткар на базі Renault Kangoo за 9000 доларів

Ззовні автомобіль отримав лише нові диски

0
564

Деякі автомобілі не надто створені для тюнінгу. Так, більшість автолюбителів, коли чує про автомобіль Renault Kangoo, уявляє собі робочу конячку, яка доживає свої останні дні (особливо якщо йдеться про модель першого покоління). Водночас деякі власники цих авто прагнуть зламати стереотипи про цю машину і представляють дуже незвичайні проекти на базі французького “пиріжка”.

Так, нещодавно на сайті Ebay виставили незвичайний Kangoo, який його власник серйозно допрацював і змусив цей автомобіль розганятися до 100 км/год за 7 секунд! Крім логічного доопрацювання у вигляді заміни двигуна, автомобіль отримав іншу підвіску та колісні диски (єдине, що відрізняє авто від типового Kangoo).

Стандартний дизель на 75 к.с. відправився на брухт, а на його місце став 2,0-літровий двигун від Renault Clio RS. Водночас сам двигун трохи доопрацювали. Якщо у стоку він видавав 182 к.с., то доопрацьована версія з повітряним фільтром та вихлопною системою з нержавіючої сталі дозволили “зняти” з двигуна 203 к.с.

У списку робіт також значиться, що на вантажному фургончику стоїть спортивна підвіска Cup з пружинами Cooksport і гальмівними колодками PBS Race (диски – Brembo HC). Також трохи допрацювали салон, де тепер красується кермо та коробка передач від Clio RS. Таку переробку тюнери мають намір продати за 6999 фунтів стерлінгів, що у перерахунку становить майже 9000 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!