1016 Industries представила справжній Lamborghini Urus Hot Wheels

0
188

Західне ательє 1016 Industries, відоме безліччю проектів, у яких застосовується нестандартний вид тюнінгу, представило нову роботу. Вона має підійти для дорослих, які залишаються у душі дітьми. Це спеціальна версія кросовера Lamborghini Urus, стилізована під модель Hot Wheels.

Машина обзавелася широкофюзеляжним обважуванням, новими колісними дисками, а також стала набагато нижчою, ніж оригінальний «паркетник» з погляду дорожнього просвіту.

Але, мабуть, її головною «фішкою» виявилася незвичайна вінілова плівка, яка імітує патину, яку дизайнери нанесли логотипи Hot Wheels.


У сукупності всі доробки, що відбулися з машиною, перетворили її на дитячу іграшку, але в реальному розмірі і зі справжнім двигуном під капотом.

Ніякої інформації про те, чи змінився автомобіль технічно, немає, тому, швидше за все, всі його основні вузли та агрегати є заводськими.


Якщо це дійсно так, то надає руху цей Lamborghini Urus Hot Wheels 4-літровий бензиновий твін-турбований V8, що видає більше 650 кінських сил. Зв’язку йому становить 8-діапазонна автоматична трансмісія та система повного приводу.


Скільки грошей виклав замовник такого “Уруса”, переробленого в дитячу іграшку, тюнінг-ательє не розкриває.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!