Audi показала нове зображення майбутнього електрокара Grandsphere

0
819

Марка Audi продовжує тизерну кампанію, яка поступово розкриває шоу-кар Grandsphere, дебют якого пройде у вересні на автосалоні в Мюнхені.

Новинка Audi Grandsphere є флагманським 4-дверним купе з електричною установкою і високим рівнем автономності, яке покликане показати подальший розвиток стилістики інгольштадтської марки. На цей раз компанія Audi опублікувало зображення передньої частини новинки.

Раніше цього літа стало відомо, що марка Audi збереже фірмову решітку радіатора на машинах навіть після відмови від ДВЗ і переходу на електродвигун. Новий концепт Grandsphere підтверджує дані слова: незважаючи на те що в рух його приводить електричний силовий агрегат, грати радіатора все ж залишили.

Також на представленому зображенні можна помітити вузькі камери замість традиційних зовнішніх дзеркал, фари з незвичайним малюнком і логотип бренду Audi із підсвіткою. На більш ранніх тизерних зображеннях також показали двомісний задній диван Audi Grandsphere , чорні двері і величезний панорамний дах. Електрокару обіцяно автопілот 4-го рівня, який дасть можливість водієві не брати участь в процесі управління. Новий Grandsphere називають можливим наступником моделі Audi A8 .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!