Mitsubishi Kaminari: унікальний концепт електричного позашляховика

Час читання: 2 хв.
0
Mitsubishi Kaminari: унікальний концепт електричного позашляховика

Концепт Mitsubishi Kaminari, що в перекладі з японської означає “грім”, уособлює міць та рішучість бренду Mitsubishi. Цей футуристичний PUV (Performance Utility Vehicle) черпає натхнення із багатої спадщини Mitsubishi, зокрема, з легендарної моделі PX33 1937 року – першого в Японії вседорожнього автомобіля.

Сміливий дизайн Kaminari поєднує класичні риси з сучасним дизайном. Різко нахилена передня стійка плавно перетікає в гладку лінію даху в стилі купе, а характерне заднє антикрило додає динаміки, не жертвуючи простором для пасажирів. Це результат ретельної роботи дизайнера у тісній співпраці з командою Mitsubishi, де враховувалися не лише бачення бренду, а й побажання відданих шанувальників.

Концепт Mitsubishi Kaminari, що в перекладі з японської означає “грім”, уособлює міць і рішучість бренду Mitsubishi.-3
Незважаючи на те, що Kaminari не є офіційним концептом Mitsubishi, він яскраво уособлює спадщину бренду і уявляє, яким міг би бути позашляховик майбутнього, створений не тільки для доріг, а й для підкорення будь-яких поверхонь. Потужний, міцний і технологічний Kaminari дає нам захоплююче уявлення про те, як можуть виглядати електричні позашляховики нового покоління.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!