З’явилася інформація про великий електричний позашляховик Triton Model H

0
5572

Американський стартап під назвою Triton Solar розповів про свої майбутні проекти – електричні позашляховики.

Варто сказати, що компанія Triton Solar з Нью-Джерсі була створена всього півтора роки тому. А минулої весни почалася робота над першим проектом, який отримає назву Triton Model H. За задумом авторів, це буде величезний позашляховик на електричній тязі. Зовнішність новинки дуже сильно нагадує модель Cadillac Escalade .

У салоні позашляховика Triton Model H зможе поміститися до 8 осіб. Його довжина складе 5690 мм, а колісна база – 3302 мм. Обсяг багажного відсіку зі складеними кріслами сягатиме близько 5,7 кубометра. Але поки всі ці цифри знаходяться виключно на папері, так як на даний момент немає навіть прототипу майбутнього автомобіля.

Новий Triton Model H матиме в своєму оснащенні чотири електродвигуни – по одному мотору на кожне колесо. Підсумкова продуктивність силової установки буде досягати 1500 кінських сил. Також повідомляється, що модель отримає тягову батарею ємністю 200 кВт ∙ год, яка дозволить проїхати на одній зарядці більше 1100 км.

TR_003
TR_001
TR_002
d6c1zyk5htsaeybb1oug
previous arrow
next arrow

Стартап Triton Solar вже почав приймати попередні заявки на свій майбутній позашляховик. Перші 100 автомобілів будуть випущені в спеціальному виконанні під назвою Founder Edition . При цьому за позашляховик потрібно буде сплатити стартовий внесок, який дорівнює 5 тис. доларів. Також протягом п’яти робочих днів клієнту потрібно внести решту суми – 135 тис. доларів. З огляду на те, що у компанії зараз навіть немає прототипу авто, весь цей проект виглядає дуже ненадійним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!