З’явилися перші зображення універсалу Genesis G70

0
315

Корейський автовиробник, виходячи з певних даних, зараз розробляє власний перший універсал, іменований Genesis G70, знімки якого з’явилися в мережі. Автоексперти, грунтуючись на всіх даних, підготували рендерні зображення цієї машини.

Необхідно зауважити, що модель Genesis G70 почали вперше випускати в 2017 році, а вже в недалекому майбутньому автомобільбуде модернізований. Крім усього іншого в лютому опублікували інформацію про те, що прийдешнє покоління авто може вийти в кузові універсал. Згідно з деякими даними, новий автомобіль корейської компанії буде витриманий в сучасній стилістиці бренду, яка передбачає грати радіатора великого розміру і ліхтарі з двома секціями.

Поки ніяких знімків моделі універсала, спроектованого на основі седана G70, від фотошпигунів немає. З цієї причини під час представлення дизайну створюваного корейським автовиробником творіння можна спиратися тільки на позашляховик GV80. Очікується, що модифікованаверсіяG70 буде обладнана лінією бічного скла і задньою частиною, які схожі на ті, що встановлені у кросовера. У самій же задній частині розмістять оптику у вигляді двох смужок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!