Suzuki хоче випустити Jimny 2.0: яким він може бути

0
1442

У рамках заходу Japan Mobility Show 2023 (екс-автосалон у Токіо) керівництво компанії Suzuki на тлі приголомшливого успіху позашляховика Jimny натякнуло на те, що незабаром у цієї моделі може з’явитися новий різновид. Згідно з інформацією, розкритою інсайдерами, проект вже отримав внутрішню назву Jimny 2.0 і буде щось абсолютно нове.

Варіантів того, що це буде за автомобіль, одразу кілька. За однією з версій, йтиметься про електромобіль, тоді як інші стверджують, що Jimny 2.0 – це компактний рамний пікап.

Як виглядатиме такий автомобіль, показали незалежні дизайнери зі студії «X-Tomi Design». На думку авторів рендеру, пікап Jimny повторюватиме екстер’єр актуального позашляховика, але аж до центральної стійки, за якою замість компактного заднього ряду сидінь та багажника розташується вантажний відсік, характерний для пікапів.

Що цікаво, рендер спроектований на базі 3-дверного Jimny, тоді як у цієї моделі нещодавно з’явилася ще й 5-дверна версія з подовженою колісною базою.

Новий проект без жодних фактів прокоментував один із топ-менеджерів Suzuki. Ось що він сказав журналістам на заході у Токіо:

«Історію Jimny ще не закінчено. Я думаю, це тільки початок і ми можемо уявити в майбутньому ще багато цікавих речей, пов’язаних із цією машиною».

Терміни прем’єри новинки Suzuki, заснованої на рамному позашляховику «Джимні», поки що не розкриваються.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!