Mercedes-Benz G-Class отримав ще один класний тюнінг (фото)

0
2952
Відоме ательє Lumma Design вирішило представити ще один проект на базі німецького позашляховика Mercedes-Benz G-Class. Для легенди розробили аеродинамічний обвіс, який на всі 100% виготовлений з вуглецевого волокна.
Ательє Lumma Design відоме своєю любов’ю до досить екстравагантних проектів, які засновані на недавно представлених дорогих спортивних позашляховиках. Компанія далеко не новачок у цій справі і для свого чергового проекту вони взяли актуальну на даний момент версію німецького повнорозмірного позашляховика Mercedes-Benz G-Class. Що вийшла автомобіль має позначення CLR G770.

Фахівці створили для позашляховика стильний задній спойлер, який розташовується на даху, кришку запасного колеса, а також модифікований капот, який отримав новий дизайн. Всі ці деталі виготовлені з вуглецевого волокна і мають лаковану голу карбонову обробку.
Крім того, у позашляховика тепер є планка прямо над лобовим склом з чотирма світлодіодами і новими дзеркальними кришками, і дверними ручками з вуглецевого волокна. У стандартній комплектації модернізований G-клас має 22-дюймові ковані колісні диски, які обтягнуті шинами 325/35, але Lumma Design рекомендує використовувати 23-дюймові ковані колеса з шинами 305/35. Обидва комплекту використовують «спеціальні проставки», розроблені компанією.

CLR G770 заснований на високопродуктивній версії позашляховика Mercedes-AMG G63 і оснащений шістьма бічними вихлопними трубами з хромованою або чорною обробкою. В салоні ви знайдете нові спортивні педалі з вуглецевого волокна.

Lumma Design не говорить про те, скільки ж коштує їх пакет модернізації для німецької легенди.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!