Показали смарагдовий Land Rover Defender від Overfinch (фото)

Розкішний позашляховик отримав тикову вантажну платформу з власником запасного колеса, а також безліч інших змін.

0
2048

Автомобіль отримав досить серйозні оновлення, під його капотом тепер знаходиться 6,2-літровий восьмициліндровий двигун виробництва General-Motors. Overfinch також змінила вихлопні труби, тепер вони виконані з нержавіючої сталі, а ще додала карбонове покриття двигуна.

Overfinch більше робить наголос саме на розкіш, проте автомобіль як і раніше здатний пересуватися в умовах бездоріжжя. Компанія повністю прибрала сидіння другого ряду, і замінила їх вантажною платформою з тикового дерева. А для забезпечення найкращої безпеки є замикається ящик для зберігання, місце знайдеться і для запасного колеса.

Пасажири спереду сидять на спортивних кріслах Recaro з смарагдово-зеленого і коричневою шкіряною оббивкою, з якої також зроблена приладова панель і рульове колесо. Дверні ручки, важіль перемикання передач, ручне гальмо, педалі і циферблати приладів виконані з хромованого матеріалу з накаткою.

Overfinch додав і кілька змін в екстер’єрі, в тому числі оснастив автомобіль набором 18-дюймових коліс з зеленими деталями, повністю відповідними кольором кузова. Знімна м’яка верхня панель кріпиться на стрижнях, щоб забезпечити невелику захист від перевантажень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!