Opel поверне модель Frontera: у Мережу вибігло її перше зображення

0
12

Про те, що компанія Opel збирається відродити популярний позашляховик Frontera, стало відомо ще восени минулого року. Тоді повідомлялося, що машина повернеться, але вже у вигляді компактного кросовера і виявиться чимось на кшталт заміни актуального «паркетника» Crossland.

Напередодні в Мережу вибігло перше зображення того, як виглядатиме такий автомобіль. Паралельно з цим з’ясувалося, що нова Frontera продаватиметься, зокрема, в повністю електричній версії.

Судячи з єдиного злитого в інтернет знімку, машині дістанеться фірмовий дизайн автомобілів Opel, що нагадує багато сучасних моделей цієї компанії.

За інформацією інсайдерів, технічно автомобіль буде родичем Citroen (e-) С3, але отримає набагато більші розміри, ніж його соплатформенник.

Зрозуміло, нова модель не матиме нічого спільного з позашляховиком, який раніше Opel продавав під ім’ям Frontera.

Та машина була перелицьована Isuzu MU і була повноцінним всюдиходом, тоді як сучасний «Фронтера» стане звичайним кросовером, та ще й у версії з електричним приводом, крім якої для покупців запропонують модифікації зі звичайними ДВС та «м’якими» гібридами.

Прем’єра нового Opel Frontera відбудеться упродовж цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!