Porsche представив ексклюзивну версію кросовера Cayenne Coupe Turbo S E-Hybrid

0
326
Прес-служба німецького бренду опублікувала фото нової версії свого найбільш стильного кросовера Cayenne Coupe в потужної версії Turbo S E-Hybrid. Над новинкою працювали хлопці з підрозділу Porsche Exclusive Manufaktur.
Porsche Exclusive Manufaktur – спеціальний підрозділ німецького бренду, представила особливу версію купеобразного кросовера Cayenne Turbo S Turbo S E-Hybrid. Базова версія такого SUV становить 164 400 доларів, але відносно версії моделі, яка була підготовлена Porsche Exclusive Manufaktur, цінник істотно підніметься.

За 21-дюймові колісні легкосплавні диски вам доведеться заплатити 1 650 доларів. Спортивна вихлопна система з сріблястими вихлопними трубами варто додатково 3 220 доларів, а пакет SportDesign, який додає глянцеві елементи екстер’єру, запропонований за 5 660 доларів.

 Однак є деякі речі, які ми б змінили в дизайні отриманого автомобіля. Контрастні жовті гальмівні супорти не дуже підходять до цього кольору кузова, в той час як інтер’єру нехватає нарядності. 

Фірмовий шильдик Porsche на центральному підлокітнику приємний звичайно, але обійдеться вам в додаткові 450 доларів. Але якщо ви готові заплатити такі гроші за автомобіль, значок вас не повинен збентежити.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!