Nissan наповнить ринок недорогими електрокарами і гібридами

0
71

Nissan планує активну електрифікацію модельного ряду – до 2027 року дебютують одразу 16 електричних та гібридних моделей. Прототипи чотирьох із них показали на Пекінському автосалоні. Їх подробиці з’явилися на сайті Nissan.

Nissan привіз у Китай два концептуальних седани і два кросовери. Електромобіль Nissan Epoch – майбутній конкурент Tesla Model 3 зі стрімким дизайном. Мультимедійна система седана доповнена штучним інтелектом. Продажі авто стартують у 2025 році.

Седан Nissan Evo вирізняється агресивнішим дизайном і отримає плагін-гібридну установку. У його салоні встановили два дисплеї. На ринок авто вийде у 2026 році.

Новий Nissan Epic – електрична альтернатива Qashqai. Компактний міський кросовер вирізняється рубаним дизайном. Він отримав три дисплеї на передній панелі, а також автопілот і функцію двонаправленої зарядки.

Кросовер Nissan Era – плагін-гібридна версія Epic із агресивнішим оформленням передньої частини. Автомобіль оснастили пневмопідвіскою. Обидва кросовери вийдуть на ринок у найближчі чотири роки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!