З’явилося фото того, що почали складати на ЗАЗі

0
1168

АвтоЗАЗ відновив виробництво, почавши випускати на базі китайського шасі мобільні офіси. На заводі зазначили, що більше в Україні ніхто подібної техніки не пропонує.

Як передає  Motor Media Review, йдеться про модель ЗАЗ С701, це автомобілі спеціального призначення для виконання функцій мобільного офісу. Модель створено на базі автомобільного шасі китайської компанії Sinotruk за замовленням компанії «Нью Арк Україна» (Дніпро). Прес-служба корпорації «УкрАВТО» повідомила, що вже реалізована пілотна партія таких спецавто в 16 одиниць. На заводі сподіваються отримати замовлення у 2020 ще на 100 автомобілів, зазначивши, що наразі подібну техніку на ринку України не пропонує ніхто.

Нагадаємо, у 2017 році Запорізький автомобілебудівний завод призупинив виробництво автомобілів моделі Lanos. Причиною стало скорочення попиту на продукцію через кризу та ввезення автомобілів з-за кордону. З грудня 2014 року по квітень 2015 завод повністю зупиняв виробництво. Також повідомлялося, що ЗАЗ планує випускати електроавтобуси. А польська Державна скарбниця хоче судитися з ПАТ Запорізький автомобілебудівний завод (ЗАЗ), який в 2005 році купив у неї контрольний пакет акцій Фабрики легкових автомобілів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!