Гібридний рамний пікап BYD Shark розкрили в Америці до прем’єри у КНР

0
293

Сьогодні, 22 квітня, компанія BYD нарешті офіційно презентувала в Америці назву свого першого нового пікапа. Мексиканські журналісти написали, що новий автомобіль іменується BYD SHARK.

Він оснащений новітньою платформою DMO (Dual Mode Off-Road), яка була створена інженерами компанії спеціально для суворих пригод на бездоріжжі, та має міцну трапецієподібну раму з великою балкою.

BYD повідомила, що в її планах презентувати свій перший гібридний пікап трохи пізніше цього року, наголосивши, що їх середні, а також більші повнорозмірні пікапи призначені для глобального ринку.

Раніше BYD також поділилася «офіційними шпигунськими фотографіями» BYD SHARK, які демонструють гладко замаскований кузов.

BYD SHARK може похвалитися простим дизайном та міцною конструкцією, а розташовані з обох боків порти для зарядки/заправки вказують на його статус сучасного гібридного автомобіля. Крім того, пікап оснащений багажниками на даху, вантажною платформою та міцними поручнями.

Відповідно до зображень патентів Національного управління інтелектуальної власності, BYD SHARK має багаторівневу передню решітку, фари, аналогічні серії «Leopard 5», і помітний логотип «BYD», що рідко зустрічався в попередніх моделях. Великі бампери та нижнє облицювання автомобіля підкреслюють його суворий зовнішній вигляд.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!