Дешевий кросовер Hyundai Venue користується ажіотажним попитом

0
345

У травні 2019 року компанія Hyundai вивела на індійський авторинок свій найдоступніший в лінійці кросовер – Venue. Через три місяці прес-служба марки повідомила, що «паркетник» користується ажіотажним попитом.

Згідно зі статистикою, зібраної корейським автовиробником, за три місяці з моменту старту продажів дилери Hyundai в Індії зібрали близько 70 тисяч замовлень на цей кросовер.

Автомобіль пропонується індійським покупцям з 1,2-літровим атмосферним двигуном, що видає 83 кінські сили, а також з 1-літровим турбованим агрегатом на 120 «конячок». Крім них є ще й 1,4-літровий «дизель» на 90 «скакунів». В якості трансмісій є 5-і 6-ступінчасті МКПП, а також 7-діапазонний «робот». Привід – тільки передній.

У липні Новий Hyundai Venue вийшов і на корейський авторинок. На рідному для компанії ринку кросовер продається з єдиним 1,6-літровим бензиновим атмосферним агрегатом на 123 кінські сили, працюючим у зв’язці з 6-ступінчастою «механікою» або варіатором.

Вартість Hyundai Venue в Індії стартує з позначки в 650 тисяч рупій або 9100 доларів. У Південній Кореї за кросовер просять від 14 мільйонів 730 тисяч вон або 27 700 доларів за поточним курсом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!