Салон конкурента Tesla Model Y показали на знімках: він чудовий

0
254

Компанія BYD опублікувала офіційні фотографії інтер’єру свого нового кросовера Sea Lion 07, який має скласти конкуренцію американському Tesla Model Y. Ймовірно, що презентація новинки відбудеться цього тижня в рамках автосалону в Пекіні.

Sea Lion 07 можна розглядати як перероблену версію Song L. Габарити Sea Lion 07 трохи менше, ніж у Song L, і становлять 4830×1925×1620 мм, при колісній базі в 2930 мм.

Інтер’єр Sea Lion 07 виглядає напрочуд розкішно, але нагадує салон моделі Qin L. На центральній консолі розташований кристалічний селектор передач, оточений додатковими кнопками. Крісла Sea Lion 07 оббиті перфорованою шкірою, також обшиті шкірою дверні панелі, кермо та інші елементи салону. Сидіння, крім іншого, оснащені функціями підігріву, вентиляції та масажу. Також встановлено аудіосистему Dynaudio.

Покупці зможуть обирати між версіями із заднім та повним приводом. Згідно з відкритою базою MIIT, базова версія оснащена двигуном потужністю 228 к.с., який дозволяє розвивати максимальну швидкість 210 км/год. Більш потужні версії отримають двигун з віддачею до 308 к.с. Мабуть, лише одна модифікація в лінійці буде оснащена повним приводом; ця версія доповнена двигуном на передній осі потужністю 214 к.с., на додаток до основного двигуна потужністю 230 кВт, при цьому максимальна швидкість залишається 225 км/год, але прискорення до 100 км/год займає менше 4 секунд.

Поки немає інформації про ємність акумуляторів, але Sea Lion 07, безумовно, використовуватиме акумулятори типу «blade» від BYD. Автомобіль оснащений підвіскою з подвійними поперечними важелями спереду та «п’ятирічкою» ззаду, а також системою інтелектуального демпфування DiSus-C. Крім того, Sea Lion 07 буде обладнано системою інтелектуального водіння “Eye of the Gods” від BYD.

Очікується, що ціни варіюватимуться від 200 000 до 260 000 юанів (1 – 1,4 млн гривень).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!