BMW представила деталі нового покоління компактного кросовера X3

0
100

Компанія BMW почала дражнити X3 наступного покоління. Популярний кросовер зараз знаходиться на етапі підсумкового налаштування свого шасі, а також допомоги водієві перед глобальною презентацією, яка відбудеться “через кілька тижнів”, заявили у BMW.

Нове покоління X3 буде доступне з низкою «високоефективних» ДВС як на бензиновому, так і на дизельному паливі, а також із «просунутою» гібридною версією.

Завдяки великим випробуванням і доопрацюванням у будь-яких погодних умовах, міських пробках, звивистих путівцях, автомагістралях та деяких гоночних трасах німецькі інженери змогли «гарантувати, що всі варіанти моделі нового BMW X3, незалежно від концепції приводу та ваги, демонструють чудову керованість у будь-якій ситуації» .

X3 наступного покоління в даний час проходить випробування у випробувальному центрі BMW Group, що знаходиться у Мірамасі, Франція, щоб внести останні штрихи перед його відправкою клієнтам по всьому світу.

Наступне покоління X3 відрізняється новим аеродинамічно оптимізованим зовнішнім дизайном, що включає ширшу колію, яка зменшує підйомну силу в межах задньої осі і знижує коефіцієнт лобового опору до лідируючого в сегменті значення 0,27Cd.

Також покращилася жорсткість кузова та посилилося з’єднання шасі за рахунок використання «розумних» легких матеріалів.

Модернізація осей призвела до збільшення кута нахилу коліс спереду на 19%, що дозволило досягти більш ефективної курсової стійкості порівняно з поточним поколінням X3.

Всі версії нового автомобіля отримають систему управління бічною динамікою, що постійно адаптує зворотний зв’язок рульового управління, а також бореться з пробуксовкою коліс і розподіляє момент, що крутить, по ризику в залежності від поточної ситуації.

Як опція кросовер нового покоління також буде доступний з адаптивним шасі з амортизаторами з електронним управлінням, яке забезпечує дві карти продуктивності за допомогою програми режимів руху My Modes.

Незважаючи на величезний камуфляж, на представлених фото в даний час можна побачити кілька дизайнерських рішень наступного покоління.

Судячи з того, що ми бачимо, майбутній X3 матиме нову світлодіодну світлотехніку, радіаторні грати з горизонтальними, а не вертикальними рейками, квадратний передній бампер, перероблені передні повітрозабірники і меншу кількість ліній капота.

Ззаду не схоже, що світлодіодні задні ліхтарі сильно зміняться в порівнянні з їхнім сучасним виглядом, хоча є кілька примітних змін.

Останнє включає в себе нові задні двері, в яких номерний знак перенесений на бампер, більш плоску антену у вигляді акулячого плавця і нижче розташування відбивачів.

Дверні ручки розташовані на одному рівні з кузовом, а бічні пороги виглядають менш вираженими.

Як завжди, очікуйте, що буде запропоновано великий асортимент легкосплавних дисків, причому ця передсерійна модель буде оснащена 20-дюймовими дисками.

Салон X3 наступного покоління був помітно перероблений, щоб більше відповідати новій мові дизайну інтер’єру BMW, що вперше з’явився в iX ще 2021 року.

Оновлення включають новий безперервний дисплей на панелі приладів, на якому розміщені як цифрова комбінація приладів, так і інформаційно-розважальна система, що працює на новітній операційній системі виробника iDrive 8.5.

Також є нове кермо з плоскою нижньою частиною, оновлені елементи зовнішнього освітлення і оновлена ​​центральна консоль, в якій важіль перемикання передач замінений на перемикач передач.

Отже, ми очікуємо, що салон оновленого X3 нагадуватиме кабіну його брата-седана, оновленої 3-ї серії, яка дебютувала на початку 2023 року.

BMW підтвердила, що новий X3 супроводжуватиметься набором удосконалених технологій допомоги водію. Очікується, що німецька компанія представить свій новий середньорозмірний міський кросовер не пізніше червня, оскільки виробництво планується розпочати у період з липня до серпня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!