Mitsubishi показала позашляховик Delica D: 5

0
1090

На Токійському автосалоні компанія Mitsubishi представила нову експедиційну модифікацію концепту D: 5. Шосте покоління моделі отримає експедиційну версію, яка поки є лише концепт, передає автоблог . 

Від стандартної версії Mitsubishi Delica D: 5 відрізняють великі позашляхові шини, бризковики червоного кольору, а також металеві підніжки. 

Вид ще більш грізного позашляховика надають багажник на даху з посилених елементів, додаткова «люстра» на світлодіодах і сріблясті накладки на бамперах. Інтер’єр моделі може похвалитися шкіряною обробкою з контрастною червоною строчкою, а також килимки з червоними елементами.

У рух модель приводиться 2,3-літровим двигуном 4N14, віддача якого становить близько 173 к.с. потужності і 380 Нм крутного моменту. У парі з силовою установкою працює 8-ступінчаста автоматична трансмісія і система повного приводу. Про початок серійного виробництва концепту інформації поки немає. 

В даний час базове виконання шостого покоління моделі продається на ринку Японії за ціною від 3,85 млн єн або від 40 тисяч доларів.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!