Mercedes-AMG хоче побудувати конкурента Porsche Taycan (фото)

0
45

4-дверний Mercedes-AMG GT у тому вигляді, в якому ми його знаємо, не доживе до другого покоління. Натомість йому на зміну прийде зовсім новий електричний седан, орієнтований на Porsche Taycan. Черпаючи натхнення у дизайні нового спорткара AMG GT, незалежний художник із ніком Theottle показав, як може виглядати такий автомобіль.

За іронією долі, щоб спроектувати новий електричний седан, незалежний дизайнер почав саме з Porsche Taycan і продовжив прищеплювати до нього багато компонентів купе AMG GT. Процес виявився складним, але в результаті вийшов автомобіль, який виглядає набагато спортивнішим, ніж AMG GT 4-Door, що йде.

Загальна форма машини одразу відрізняє її від актуальної моделі. Вона виглядає набагато нижче і має більш короткі звиси, що надає авто набагато збалансованіші пропорції.

Нещодавні шпигунські знімки автомобіля вказують на те, що він має виглядати досить привабливо, але ще зарано говорити, наскільки він буде схожий на автомобіль, зображений на цих рендерах.

Крім зовнішнього вигляду вже відомо, що автомобіль спиратиметься на нову архітектуру AMG від Mercedes. Передбачається, що його оснастять вузьким акумулятором Sila Nanotechnologies, покладаючись на електродвигуни від британської Yasa.

Потужний електричний седан зможе видавати більше 1000 к.с., що забезпечить йому більшу продуктивність, ніж у AMG GT 4 63 S 4Matic+ E Performance з його 832 к.с.

Mercedes-AMG поки що не оголосив дату запуску нової моделі, але інсайдери вважають, що вона може з’явитися в автосалонах у 2025 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!