Названо 5 найнадійніших автомобільних брендів на думку власників

0
450

В останні роки у всьому світі різко зріс попит на надійні автомобілі. Мислення змінилося, і покупці почали розглядати машини як довгострокову інвестицію та підходити до вибору моделі тієї чи іншої марки стали з більшою обережністю.

Журнал Consumer Reports опублікував результати щорічного опитування, попросивши 300 тисяч автовласників назвати всі проблеми, з якими вони зіткнулися у своїх машинах. Ми проаналізували його результати та назвав п’ять найнадійніших автомобільних брендів. Чотири із п’яти представників цього ТОП-а виявилися японськими.

Lexus

Син скинув батька з вершини рейтингу надійності. Люксовий бренд Lexus посів перше місце, а така модель як Lexus GX виявилася найнадійнішою в гамі компанії. Краща економіка палива, низькі витрати на технічне обслуговування і передові технології – ось що ви отримуєте, коли купуєте Lexus.

Toyota

Незважаючи на те, що Lexus відтіснив її на друге місце, Toyota не скаржиться. Компанія все ще має такі моделі, як Prius, Prius Prime і Corolla Hybrid, які є зразком надійності.

Крім того, Corolla, як і раніше, є найбільш продаваним автомобілем у світі. Доступні ціни та довговічність дозволяють компанії залишатися королем надійності в автомобільному царстві.

Mini

Несподіваним чином у “п’ятірку” найнадійніших марок вдалося “затесатися” і британській Mini. Її автомобілі називали простими в обслуговуванні та доступними порівняно з іншими брендами. Countryman, хардтоп, кабріолет та Clubman – вибір великий. А ще є електричні версії.

Acura

Прикладом ще одного преміального бренду, який перевершив свою материнську компанію. Acura, що входить до складу Honda, пропонує позашляховики та седани преміум-класу. Integra, TLX, MDX та RDX – це лише частина машин, які сьогодні можна знайти.

Honda

Зайнявши п’яте місце, Honda навіть покращила свої позиції порівняно з минулим роком. Моделі CR-V, HR-V, Civic, Accord та Pilot, і навіть їх гібридні варіанти демонструють відмінні результати як з погляду продажу, так і відгуків власників на їхню надійність.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!