Автоексперти розповіли, як впоратися з вібрацією керма

0
314

Багатьом водіям знайома неприємна дрож рульового колеса під час руху. Експерти порадили, як з нею впорається, передає Аvtodream . 

Так, в ряді випадків тремтіння керма виникає на високих швидкостях (від 80 кілометрів на годину і вище). Причиною може стати проблема з колесами. Виручити може їх балансування, а також підкачування покришок. 

На маленьких оборотах руху також можуть відчуватися вібрації рульового колеса. Особливо часто це явище відзначається взимку. Як заходи боротьби фахівці рекомендують перевірити колісні диски на предмет забруднення, деформації та міцності кріплення болтів.

У разі, коли вібрація відчувається на поворотах, слід перевірити додатково елементи ходової частини, включаючи рейку і амортизатори. Причиною тремтіння в кермі може стати проблема в гальмівній системі. Тоді діагностиці піддаються диски, колодки. 

Описані вище неполадки з кермом кроятся в колесах або дефект гальмівної системи. Згодом вони можуть привести до виходу з ладу елементів підвіски. Крім того, неприємні відчуття в рульовому колесі можуть відбитися і на поведінку водія.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!