Volkswagen показав у Китаї кросовер, у якого є очі

0
181

Компанія Volkswagen привезла на виставку «Auto China» у Пекіні цілий розсип своїх новинок, але одним із найцікавіших серед них можна назвати прототип ID.Code. Машина є концепцією того, як виглядатимуть майбутні кросовери бренду.

Машина виділяється на тлі інших своїм незвичайним дизайном і, в тому числі, системою «3D Eyes», яка здатна спостерігати за водієм, доки він іде до автомобіля. Технологія входить до комплексної інтерактивної системи освітлення, яку VW збирається впровадити у частину своїх автомобілів у майбутньому.

Оптика машини складається з довгої білої смуги між фарами під назвою «світла хмара», яка складається з 967 світлодіодів, здатних створювати U-подібні подоби очей, утворюючи видимість погляду машини у різних напрямках.

Система працює у поєднанні зі світловим екраном, який вміє демонструвати різні зображення від прогнозу погоди до сердець на знак подяки для інших водіїв.

Усередині автомобіль має типове концептуальне планування з чотирма поворотними кріслами в мінімалістичному кокпіті.

Жодних згадок про те, який силовий агрегат встановлений під капотом ID.Code, немає. У VW заявляють, що це виключно концепт і на його серійне втілення чекати не варто, але багато рішень з нього перекочують на майбутні моделі компанії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!