Прем’єра 650-сильного BMW iX з невеликими змінами відбудеться 2025 року

0
168

До 2025 року очікується рестайлінг електричного кросовера BMW iX, який, незважаючи на мінімальні візуальні зміни, обіцяє значні покращення під капотом. Прототип нового BMW iX  був помічений у Європі, демонструючи лише невеликі оновлення у дизайні. Правду кажучи, щоб зробити iX  по-справжньому привабливим, буде потрібний повний редизайн, але поточні зміни повинні хоча б наблизити зовнішній вигляд електричного SUV до класичних моделей BMW . Помітним стало оновлення фар і бамперів, хоча останні не є остаточним варіантом для серійних моделей.

Спереду фари більше не оснащуватимуться парою світлодіодних денних ходових вогнів уздовж верхньої частини. Натомість передні блоки отримають похилі ДХО в дусі мови дизайну, представленого концептом Neue Klasse X. Ця тонка зміна в тих же корпусах, що й до рестайлінгу  iX , збереже свіжість електромобіля без значних додаткових витрат, але важливіше, що це підготує покупців до наступного покоління BMW X3  та його майбутнього стилю, за яким підуть усі майбутні моделі BMW.

Позаду прозорі лінзи поточних ліхтарів iX  були замінені на лінзи з червоним тонуванням. BMW майже завжди віддавала перевагу подовженим ліхтарям з простою горизонтальною формою і піднятим вгору краєм на кожному кінці, але червоні «хвости» зроблять це трохи очевиднішим і нададуть iX  більше характеру — що особливо необхідно для моделей у сірому кольорі. Це справді чудовий електромобіль, і з трохи привабливішим зовнішнім виглядом він має завоювати велику популярність.

Згідно з повідомленнями від надійних джерел, LCI BMW iX  надійде у продаж у березні наступного року і залишиться у виробництві до середини 2028 року. Ті ж джерела вказують, що iX xDrive50 буде замінено на  iX xDrive60  зі збільшенням потужності з 516 до 535 к.с. Модель M60 xDrive буде замінена на  M70 xDrive , яка пропонуватиме 650 к.с. Як і кілька інших поточних виробничих моделей BMW , грати отримають обробку Iconic Glow з підсвічуванням, що створює відмінний нічний підпис. Запас ходу, звичайно, теж збільшиться, і можна очікувати на деякі незначні оновлення в салоні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!