Експерти назвали найбезпечніші авто, що минає

0
392

Проаналізувавши результати 23 краш-тестів, європейська організація Euro NCAP назвала найнадійніші авто минає, пише Avtodream

Відзначимо, що на відміну від попередніх років 2018 ом серед тестів було випробування машини на автономне гальмування в умовах міста. 

Також експерти брали до уваги наявність різних помічників водія. Серед понад два десятки моделей європейські експерти вибрали лише три, тоді як в минулому році їх було сім. 

У трійку лідерів потрапив Mercedes-Benz A-Class, заслуживши звання самого безпечного авто, оцінка якого в сумі склала 36,5 балів і 96% зі ста можливих.

Також експерти високо оцінили системи безпеки седана Lexus ES IV поколінні. Гібрид переміг в номінації «Велике сімейне авто». За результатами фронтального краш-тесту люксова модель отримала 34,7 балів і 91% зі ста можливих. Нарікання фахівців викликала захист тазу задніх пасажирів і голови передніх. 

У номінації «Великий позашляховик» кращий результат отримав Hyundai Nexo з мотором на водневому паливі. Корейська «паркетник» отримав 35,8 балів і 95%.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!