Найменший і найдешевший кросовер Ford: інсайдери показали як він виглядатиме

0
27

Компанія Ford, як і багато інших великих автовиробників, практично повністю зосередилася на популярному сегменті кросоверів. Втім, з компактними SUV у неї поки що проблеми. Наприклад новий EcoSport зовсім не б’є рекорди продажів, а його власники скаржаться на безліч неприємних особливостей машини.

Але, схоже, у Ford вирішили спокутувати свою провину з провалом «ЕкоСпорту» створенням абсолютно нового субкомпактного «паркетника», призначеного для ринків, що розвиваються.

Нещодавно його дизайн запатентували в Індії. Художники з порталу CarsCoops взяли ці зображення та створили з них реалістичні рендери новинки.

Судячи з картинок, що вийшло, найкомпактніший і, відповідно, доступний кросовер Ford зможе похвалитися характерною передньою панеллю з горизонтально розташованих світлодіодних денних ходових вогнів (ДХО), органічно інтегрованих в сміливу по дизайну радіаторну решітку.

Фари машини приміряють вертикальну форму і виявляться вбудовані в глибокі прорізи в бампері, а чорне облицювання колісних арок посилить сувору естетику, доповнену скульптурними лініями дверей та яскраво вираженими опуклостями ззаду.

Як виглядатиме корми нового «паркетника» Ford не показали, але, швидше за все, вона отримає дизайн, схожий на останні Everest і Explorer.

Технічна складова моделі невідома, але розмовляють, що новий субкомпакт Ford побудують на платформі VX-772 і оснастять його півторалітровим 4-циліндровим бензиновим двигуном з турбонаддувом. Крім того, не виключається варіант машини з дизельною силовою установкою.

Конкурувати новинка Ford має такі популярні моделі як Hyundai Creta, Kia Seltos, Suzuki Grand Vitara, Toyota Urban Curiser Hyryder, Skoda Kushaq, Volkswagen Taigun і Honda Elevate.

Анонс автомобіля очікується у найближчі кілька місяців.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!