Американці назвали ідеальний середньорозмірний позашляховик за співвідношенням ціна-якість

0
443

Клас середньорозмірних позашляховиків так само популярний, як і споріднених за габаритами кросоверів. Такі автомобілі цінують за їхній місткий салон, а також можливості на бездоріжжі.

Який з них є найкращим за співвідношенням ціна/якість, назвало американське видання «Motorbiscuit» і аргументувало свою позицію кількома вагомими доводами.

На думку «заокеанського» автомобільного ЗМІ, найкращим середньорозмірним позашляховиком є ​​Honda Passport.

Автори нотатки в американському журналі посилаються на просторий і сучасний інтер’єр цієї моделі, який відмінно підходить як для сімей, так і для тих, хто часто перевозить габаритні вантажі.

Усередині машини можна знайти такі принади епохи цифровізації як мультимедійна система з підтримкою інтерфейсів Android Auto та Apple CarPlay, а також бездротову зарядну панель для смартфонів та акустичну систему з десятьма динаміками.

Але машина не тільки містка та підкована технологічно, а ще й безпечна, йдеться у статті заокеанського сайту.

У оснащення Passport входить фірмовий набір систем безпеки Honda Sensing, що включає такі функції: як пом’якшення наслідків з’їзду з дороги, допомога в утриманні смуги руху, адаптивний круїз-контроль і багато іншого.

На додаток до всього сказаного вище, американські журналісти називають Passport ще й одним з найпродуктивніших і збалансованих автомобілів у своєму сегменті. Машина оснащується 3,5-літровим мотором V6 потужністю 280 кінських сил, який у парі з 9-швидкісним автоматом здатний розганяти важкий позашляховик з місця до 100 км/год лише за 6,4-секунди.

Крім того, автомобіль вміє буксирувати причепи вагою до 2200 кг, а також демонструвати середню витрату палива в місті 12,5-літрів і 9,8-літра при їзді трасою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!