Відбувся анонс старту продажу плагін-гібридної версії Skoda Kodiaq

0
253

Незабаром на дорогах з’явиться новий Skoda Kodiaq у версії PHEV , який обіцяє змінити уявлення про доступність та ефективність гібридних автомобілів. Новинка від Skoda пропонує власникам можливість проїхати до 123 кілометрів виключно на електричній тязі, і це всього за 48 990 євро.

Skoda Kodiaq вже відомий як надійний і стильний кросовер, і з появою версії з плагін-гібридною установкою він стає ще привабливішим. Різниця в ціні між новим Kodiaq PHEV та його попередником з м’якою гібридною технологією складає всього €1000. При цьому покупці отримують додаткові 54 кінські сили та можливість значно знизити витрату палива за рахунок електричного режиму.

Гібридний Kodiaq оснащений акумулятором на 25,7 кВт-год, який можна швидко зарядити на станції потужністю до 50 кВт. Це робить новий Kodiaq ідеальним вибором для тих, хто шукає економічний, але потужний автомобіль для сімейних поїздок і повсякденних завдань.

У комплектації Business Edition новий Kodiaq пропонує 18-дюймові легкосплавні колеса, систему мультимедіа з 13-дюймовим дисплеєм, адаптивний круїз-контроль і електрично регульоване сидіння водія з функцією пам’яті. Відмінною особливістю цієї версії є наявність функції вибору режиму керування — Drive Mode Select , яка не доступна в м’якій гібридній версії.

З літа цього року новий гібридний плагін Skoda Kodiaq буде доступний у дилерів. Однак варто відзначити, що на відміну від MHEV , Kodiaq PHEV доступний лише у п’ятимісцевій конфігурації. Це може бути важливим фактором для великих сімей, які віддають перевагу семимісним варіантам.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!