У Швейцарії представлений пятимоторний електротрактор

0
371

У Берні відбулася сільськогосподарська виставка Agrama 2018. В її рамках швейцарський виробник агротехніки Sepp Knüsel показав концептуальний трактор Rigitrac SKE 50 Electric з п’ятьма електромоторами.

Новинка оснащена акумуляторами загальною ємністю 80 кВт-год. Він живить чотири мотори, кожен тягою 45 к.с., які обертають колеса, а також один двигун для гідравліки. Також машина оснащена 85-кіловатним генератором.

Розробники заявили, що електротрактор Rigitrac SKE 50 Electric здатний без підзарядки працювати 3-6 годин. Машина може оснащуватися сонячними панелями, завдяки яким можна буде поповнювати заряд акумуляторів.

Rigitrac SKE 50 Electric отримав сучасну електроніку, таку як телематична система, яка передає дані про ефективність роботи трактора, його простоях і інші показники на сервер фірми Sepp Knüsel.

Уже в наступному році Rigitrac SKE 50 Electric буде працювати на свинофермах. Також машина знайде собі застосування на сільгосппідприємствах і в комунальних службах. Такий трактор вимагає на «заправку» уп’ятеро менше витрат, ніж машина з ДВС.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!