Іспанці назвали 5 недорогих електричних кросоверів, які коштують своїх грошей

0
296

Електромобілі сьогодні коштують дуже дорого і значно перевершують ціну машини з ДВЗ. Але навіть серед них можна знайти окремі моделі, які можна назвати бюджетними.

Іспанський портал «Periodismodelmotor» склав список із п’яти дешевих повністю електричних кросоверів, які коштують своїх грошей. Деякі з них сьогодні можна придбати і на українському ринку.

Dacia Spring

“Паркетник”, який багато хто порівнює з хетчбеком, коштує в Європі менше 15 тисяч євро, але коштує кожного цента. Автомобіль пропонується з 44- та 64-сильними електромоторами, а також з максимальним запасом ходу понад 200 кілометрів (за циклом WLTP).

BYD Atto 3

Цей рейтинг не міг уникнути китайських машин. І тим більше без маленького кросовера BYD Atto 3.

Компактний позашляховик має довжину майже 4,5 метра і двигун потужністю 204 кінські сили, а також просторий салон і багажник об’ємом близько 440-літрів. А його ціна в Іспанії становить близько 35 тисяч євро, то він по кишені багатьом європейцям.

Citroen e-C3

Конкурент Dacia Spring коштує в ЄС менше 20 тисяч євро і здатний здивувати не лише своєю якістю за цю ціну, а й запасом ходу понад 200 кілометрів на одному заряді, а також об’ємом багажника 310 літрів.

MG ZS EV

Електрична версія бюджетника MG з приставкою EV похвалили за стартову ціну менше 30 тисяч євро, 500-літровий багажник, а також потужність 156 і 177 кінських сил залежно від версії.

Крім того, такий кросовер здатний проїжджати без підзарядки від 320 до 440 кілометрів, що є одним із найвищих показників у класі.

Hyundai Kona EV

Корейський «паркетник», який вважається одним із найкращих у своїй категорії. Він виявився найдорожчим у цьому ТОП-і з ціною 40 тисяч євро, але недарма.

Машина пропонує 156 кінських сил потужності та 377 кілометрів автономності, а також багажник ємністю 466 літрів. А ще у неї відмінна керованість та якісний салон, які частково компенсують трохи завищену вартість.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!