Rolls-Royce показав три унікальні автомобілі для китайських клієнтів

0
26

Вони побудовані шанхайською дизайн-студією марки у співпраці зі штаб-квартирою в Гудвуді і демонструють «швидкісний час у найдивовижніших місцях, яких часто відвідують клієнти Rolls-Royce з Китаю». Чистими полотнами для bespoke-проектів стали седан Rolls-Royce Ghost Extended, електричне купе Spectre та чотиридверка Phantom Extended.

Відкритий торік роллс-ройський шоурум Private Office Shanghai представив свої перші bespoke-проекти на базі купе Spectre, седана Ghost Extended та Phantom Extended. Кожна з робіт намагається зафіксувати «миттєвий момент часу в найдивовижніших місцях, які відвідують клієнти Rolls-Royce з Китаю». Натхнення дизайнери шукали на сицилійському пляжі Кала Луна, у тропічних лісах Південної Америки та у заходах сонця на острові Боракай на Філіппінах.

Седан Rolls-Royce Ghost Extended Expressionism пофарбований у особливий колір Boracay Blue. Приблизно так виглядає момент переходу від заходу сонця до сутінків на філіппінському острові Боракай, коли здається, ніби небо і води моря Сулу стали одним цілим. Тонка лінія Coachline виконана у відтінку Lime Green, що надсилає до тропічної флори цих райських місць. Салон «Примари» оздоблений білою та чорною шкірою. Вишивки всередині дверних кишень зроблені нитками контрастних кольорів і вимагають 104 268 стібків. Стеля Starlight Headliner складається з 520 статичних зелених «зірок», 520 білих та восьми «падаючих».

Темою купе Spectre Escapism стала квітка лантану родом із Південної Америки. У деяких культурах вважається, що лантана притягує удачу, тому для кузова “Спектра” обраний відтінок Lantana Red, що поєднується з більш нейтральним Tempest Grey і фігуркою Spirit of Ecstasy з м’яким підсвічуванням. Усередині – шкіра Selby Grey, Purple Silk і Sunset, а також декоративні накладки зі шпону африканського дерева абачі з красивим візерунком у вигляді паралельних ліній.

Зрештою, величний Phantom Extended Magnetism символізує ніч на пляжі Кала Місяць. Його двоколірний кузов повинен нагадувати залитий місячним світлом білий пісок і лінію горизонту, де море стикається з північним небом. Усередині седана можна знайти стелю Starlight Headliner і декор, що нагадує зняті на довгій витримці зірки. На консолі між задніми сидіннями малюнок зроблений з нержавіючої сталі, на передній панелі – рядками з ниток Arctic White та Navy Blue. Усі три машини увійдуть до колекції Spirit of Expression та будуть виставлені на Пекінському автосалоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!