Поліція Італії отримала броньований Jeep Grand Cherokee

0
466

Модель Jeep Grand Cherokee модернізували для антитерористичного підрозділу італійських карабінерів. Силовики отримали 19 броньованих «всюдиходів».

Jeep Grand Cherokee для поліції Італії наділені відповідною лівреях кузова, світлодіодними проблисковими маячками в радіаторних гратах, на даху і багажних дверей, а також посиленою підвіскою.

Jeep Grand Cherokee для карабінерів оснащений броньованими кузовними панелями. Крім того, автомобіль отримав пулестойкие скла і покришки. Також машина оснащена семидюймовими планшетними ПК на Android, що дають силовикам доступ до бази даних поліції Італії, а також страховиків і автоінспекції.

Броньований Jeep Grand Cherokee оснащується дизельною установкою 3.0 V6 Multijet віддачею 190 л.с. / 440 Нм. Пару їй складає 8-АКПП, передає крутний момент на повний привід Quadra-Drive II, який отримав електронноуправляемий диференціал і систему контролю тяги Selec-Terrain.

До слова, раніше італійська поліція отримала Jeep Wrangler, пристосований для патрулювання пляжів. Автомобіль оснастили обладнанням для силовиків, а також наділили завищеними на 51 мм кліренсом і позашляхової гумою на 32 дюйма.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!