Новий компактний кросовер Skoda помітили у передсерійному вигляді

0
236

Сегмент компактних кросоверів залишається одним із найбільш конкурентних на світових ринках. Незважаючи на низьку маржу, такі автомобілі приносять компаніям великі прибутки завдяки високим обсягам продажів.

Усвідомлює це і Skoda, яка готує свого представника у цьому класі. Напередодні його вдалося відобразити в передсерійному вигляді на дорогах загального користування в Індії.

Закамуфльований прототип потрапив до об’єктивів фотошпигунів порталу Autocar India. Машина довжиною менше 4 метрів вже кілька місяців тестується у маскуванні, але цього разу на випробування виїхав передсерійний варіант цієї моделі.

Компактний паркетник виглядає як зменшена ітерація моделі Kushaq з роздільними фарами і гратчастими гратами радіатора.

Як платформа для нього збираються задіяти архітектуру MQB-A0-IN, а під капот встановити літровий 3-циліндровий бензиновий турбомотор потужністю 115 кінських сил і 178 Нм крутного моменту. Асистувати йому буде 6-ступінчаста механічна коробка або 6-швидкісний «автомат».

Продавати автомобіль збираються в Південній Америці, Південно-Східній Азії та Африці за ціною при перерахунку в гривні 400 тисяч гривень.

Запуск машини заплановано на березень 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!